Over ons

Meer dan 40 jaar een begrip in de regio

Van Grinsven Loodgieters- en Installatiebedrijf vierde in 2018 het 40 jarige jubileum. Meer dan 40 Jaar geleden begon Wim van Grinsven het loodgietersbedrijf vanuit zijn garage in de Venstraat in Rosmalen. In 1980 ging zoon Ton meewerken en in 1981 stapte ook Jacqueline, de vrouw van Ton, in het bedrijf. Sinds de jaren ’90 is Wim met pensioen en ontwikkelde het familiebedrijf zich door tot volwaardig installatiebedrijf. Tegenwoordig is het bedrijf gehuisvest aan de Stadionlaan 169 in Hintham Noord, op de grens van Rosmalen en Den Bosch. Daarnaast is het bedrijf meer dan 25 jaar Sanidrome dealer. Inmiddels is de derde generatie binnen het bedrijf actief en werkt dochter Linda op de administratie.

Sanidrome en showroom

In het pand aan de Stadionlaan is naast het loodgieters- en installatiebedrijf ook een showroom van Sanidrome gevestigd. Onze deskundige adviseurs verkopen daar de betere merken sanitair. Hiermee maken ze een duidelijk onderscheid met de artikelen in de bouwmarkten. De klanten komen doelgericht naar Sanidrome om daar hun sanitair uit te zoeken, vervolgens installeren wij het naar wens.

De laatste jaren komen er steeds meer ouderen naar ons toe. We zorgen er met woningaanpassing voor dat ouderen langer zelfstandig in hun eigen mooie woning kunnen blijven wonen.

Veelzijdig en servicegericht

Familiebedrijf Van Grinsven behoort tot de middelgrote bedrijven in de installatiebranche en is veelzijdig en servicegericht. De communicatielijnen zijn kort. Dat maakt het contact met de klanten persoonlijker, waardoor er beter aan de wensen voldaan wordt. Van ontwerp tot levering en van montage tot service en onderhoud, Van Grinsven is een begrip in de regio.

Wij werken voor particulieren, VVE’s, projectontwikkelaars, bedrijven en woningbouwverenigingen.

Werkgebied

Ons werkgebied is ongeveer 20 kilometer rondom onze vestigingsplaats, met de grotere steden Rosmalen, Den Bosch, Oss, Schijndel en Vlijmen.

Vragen?

Heeft u vragen over onze diensten?

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.