Cv inregelen

Cv-installatie inregelen

Voor de optimale en energiezuinige werking van uw cv-ketel, regelen wij uw cv-installatie zo in, dat deze weinig energie verbruikt. Hoe te lager de retourtemperatuur van de radiatoren naar de cv-ketel, des te hoger het rendement van het HR-principe van de cv-installatie. Als de retourtemperatuur te hoog is, dan verdampt het water bij de cv-ketel, wat zich uit in witte rookpluimen uit de afvoer op het dak. Als u op koude dagen witte pluimen uit uw dakafvoer ziet komen, dan functioneert de cv-ketel niet optimaal. Wij kunnen dan uw cv-ketel opnieuw inregelen en dat merkt u aan uw energierekening.

Als er daarnaast een aantal radiatoren dicht staan in ruimtes die u niet gebruikt, dan kan het vermogen van de cv-ketel worden teruggeschroefd. Zo hoeft uw cv-ketel minder hard te werken en bespaart u geld.

Wanneer wij uw nieuwe cv-ketel opleveren, dan regelen we de installatie zo in, dat hij zuinig werkt. Gaan de kinderen het huis uit, of verandert uw verwarmingsbehoefte, dan kunnen wij uw cv-ketel opnieuw inregelen, zodat hij zo zuinig als mogelijk functioneert.

Cv-ketel laten inregelen?

Wilt u uw cv-ketel opnieuw laten inregelen?

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.