CV-ketels

Cv-ketel vervangen of kiezen voor een warmtepomp

Wanneer u in een ouder huis woont en de investering om het huis goed te isoleren is te hoog, dan is het verstandig om uw oude cv-ketel te vervangen door een nieuwe energiezuinige. Daarnaast is het bij een warmtepompinstallatie belangrijk om lage temperatuurverwarming zoals vloerverwarming te hebben. Een warmtepomp werkt alleen goed als er weinig warmteverlies in de woning is. Wanneer uw woning redelijk geïsoleerd is en er is lage temperatuurverwarming aanwezig, dan kunt u ook kiezen voor een hybride warmtepomp. Als het buiten te koud is om het binnen aangenaam warm te krijgen, dan schakelt de cv-ketel automatisch in en is uw warmtecomfort gewaarborgd. U kunt bij ons ook een cv-ketel huren. Onderaan deze pagina vindt u hier meer informatie over.

Nefit of Intergas cv-ketel

Wij hebben veel vertrouwen in de cv-ketels van Nefit en Intergas. Bij deze merken is voldoende keus om in uw verwarming en warmwatervoorziening te voorzien. Wanneer u uw wensen kenbaar maakt, dan selecteren wij de cv-ketel die het beste bij u past.

Cv-ketel kopen of huren

U kunt bij ons een cv-ketel kopen, maar ook huren. Een nieuwe cv-ketel is een forse investering. Wanneer u dit bedrag niet in één keer wilt uitgeven, dan kunt u een cv-ketel huren. In samenwerking met Abel & co bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden.

De voordelen van huren
Het grote voordeel van een cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel huren is dat u voor een lange periode verzekerd bent van zorgeloos comfort. Bij een eventuele storing staan wij garant voor een snelle afhandeling van het probleem, zonder bijkomende kosten. Service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidskosten en voorrijkosten zijn bij uw lage termijnbedrag inbegrepen.

Installatiekosten meenemen in huur
Wanneer u kiest voor het (gedeeltelijke) meenemen van de installatiekosten in de huur, dan tellen we de maandelijkse toeslag hiervan bij het huurbedrag op.

Bekijk hier de folder.

Offerte cv-ketels

Heeft u vragen over het vervangen van de cv-ketel of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen?

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.